3.2.11

Proovireisija

Otepää ja vanasse linnasauna tehtud kohvik L.U.M.I

Sõna "kohvik" laiendus teeninduse, menüü ja toidu välimuse koha pealt. Esimene neist tähelepanelik ja professionaalne, teine neist valikut raskeks tegev, kolmas neist haute couture a la carte creme de la creme ja muud ülistused. Liha oli ülihõrk, portsion täpselt paras ja sisu eelneva võileivaperioodi tõttu ülimaitsev.
Alul istusime kamina ees ja ootasime mõnuga oma kaua tehtud toite.

Pärnu ja vanaks jäänud Tex Mex
Otsustasime intensiivset rasvalõhna ignoreerida ja leidsime lõpuks laua, mis ei kõikunud... ahjus küpsetatud tomat oreganoga oli mitte midagi enamat kui needsamad sõnad; grillitud maisitõlvik oli maitsev, aga kallis oma suuruse kohta; XXXL mango margarita ei tekitanud enam minus sellist vaimustust nagu vanasti (üldse alkohol enam ei lähe väga alla) ning terav tomatisupp oli ka täpselt see, mis oli, ent tuli natuke liiga kiiresti lauda. Tagasi mineku põhjust enam väga ei näe.

Haapsalu ja avar lounge? klubi? Lennujaam
Sattusime selle peale juhuslikult, igatsusega suppide ja salatite järele ning Malle sünnipäeva tähistamine oli ka päevakorral. Istusime "Tokyosse" maha ja ajasime meid teenindava stjuuardi oma soovidega mõnusalt segadusse.
Kõik lõppes õnnelikult, toidud olid head, supibuffet kena, koht ise tegelikult stiilne, kuigi jahe, ning õhtu osutus koos eelneva ja järgneva jalutuskäigu ning Tiiker kodumajutuse imeilusa koduga vaat et muinasjutuliseks.

Kuressaare ja külastamata Sadhu
Imepisike Sadhu olevat uus ja popp. Eile öösel jalutasin (uisutasin) sellest korraks mööda - ei saa olla kutsuvamat soojades värvides põnevat ruumi, ent kahjuks ei olnud mul veel võimalust sinna sisse astuda. Püüan täna vea parandada.
- update
Sadhu oli tavaline India rännukas, olen neid niipalju näinud, chai oli seesama pulber, mis mul kodus kapi peal, ja läätsesupp tuli liiga kiiresti ja ma oleks maitsvama teinud. Inimesi voolas lõuna paiku palju läbi, nii et popp on ta tõesti.

Tagasi Haapsalus ja kohv ja kook Müüriääre kohvikus
Hooajaväliselt pisut napi lahtiolekuajaga, kõrge laega (jess), oivaliste kookide-tortidega, millest tahaks pea kõiki proovida, ja päris põgus.
Üle kahe nädala sai paberlehti lugeda, mistõttu me neljakesi peaaegu ei vestelnud omavahel, või kui, siis lugesime üksteisele pealkirju ja lõike ette.

Homme ehk saab Hiiumaal Jausa külas Tellerite juures teed juua.
Loodame, et läheb hästi.

0 juttu:

Post a Comment