25.12.09

22 Detsember 2009

Anime ja porno (eros ja agape?)

Eile öösel kell 1 istusin köögis ja lasin E'l oma juukseid lõigata. Suurte oranžide kääridega. See oli nii hirmus, ma jõin üpris vaikselt kuuma glögi ja kuulasin, kuidas ta vahepeal omaette sõimusõnu pobises. Me mõlemad kartsime lõpptulemust nagu tuld.

See oli väga tore. Kahjuks lõime kukla puhul põnnama.

Täna käisin mööda linna ringi, kleepusin erinevate inimeste külge ja korjasin neilt kingitusi kokku. Geišalt ökopoe vaba valiku, VP'lt massaaži ja valsi ja piparkookide kaunistamise ja naeru, E'lt piparkoogid (ametlikult kingid jäid eilsesse. need ei loe. või loevad - toatermomeeter näitas täna 13 kraadi. olen poole kohaga eskimo!) ja veel natuke naeru? Varsti jõuavad kaksikud, mul on pooleli nende jõulukingitus, ning pooleli on muidugi lugematu hulk suuri tegusid, aga viimased päevad on seoses hooaja lõpuga möödunud pidevas uimas ja lihtsalt olesklemise tahtmises ja ma sõidan sellel tahtmisel veel pisut,
sest me oleme teeninud rohkemat kui ainult ühe puhkepäeva, ma olen täiesti kindel.

Eile ehitasin ka barrikaade juurde - ostsin kaltsuvaipu, katsin draakonitega oma ukse ja püüdsin väga mööda elada sellest, et vetsutorud täielikult ära külmusid ja teiselt korruselt kõik esimesele korrusele jõudis. Mingil hetkel lõid nad keldriukse sisse ja mingil hetkel kandsin pangega solki, aga all in all ei pidanud siiski kodust välja minema, nii et lõpuks olid ahjukartulid ja heeringas ja eelmainitud ennesöökijoodud glögi (haa).

Praegu on filmide laine kestnud üle kuu aja. Reaalses elus olen nii ja naa, mõlemad punktid üksteisest väga kaugel. Mulle meeldib, kui hoolitakse, mitte ei muretseta.

Ja nii on.

update: Viiuldajake teadmata ajaks maas. Püüan uue baasi üles seada jaanuaris. Seni otsin tähelepanu Veneetsiast.

Kogu maailma tähelepanust ei oleks mulle veel küllalt.
Häid...

viiuldasin kell 17:32


21 Detsember 2009

lugesin vanu kirju, oo,

kes oleks võinud arvata, kui kirglik ma oskasin olla aastal 2002?
ja kuidas kaks aastat hiljem meie kirjade toon oli muutunud mitte vastupidiseks, vaid...
ma tahaksin osata nüüd kirjutada, nii nagu ta kirjutas siis.
ma tahaksin osata nüüd näha, nagu ta nägi siis.

ja mingid laused kehtivad siiamaani.
see tunne, mida sa minus tekitad, meeldib mulle. ka see on ühekorraga hea ja halb. (ta ütles tookord)

ma tahaksin mõtlemise pooleli jätta.

..
ja mida mina ütlesin? ja mida mina ütlesin?
..
me ei räägi sellest.
ikka veel tahaksin mõtlemist pooleli jätta.

selle saab matta une alla või täita veel viimase õppimisega, kas pole mitte?
...
mulle tundus, nagu oleks ta jätnud mu kuklale ühe möödamineva suudluse. ma otsustasin taas harjutada mitte mõtlemist, nagu tookord selle möödamineva suudlusega kõhule. kas õnnestumisel olen lõpuks mõttelage?
järgmisel hommikul otsustasin lihtsalt olla, ma enam ei jaksanud valetada või mõelda või mõtlemisest hoiduda või midagi,
lihtsalt olin.


viiuldasin kell 02:19


20 Detsember 2009

viiuldajake sai vist täis. uurin uusi ruume.
muidu olen kaine ja hele.

viiuldasin kell 23:57


18 Detsember 2009

õppisin õppisin
targemaks ei saanud
valmis ei saanud

ei saanud
või sain

viiuldasin kell 11:52


the night of studing and dieing slowly.

Tee mu suu soolaseks,

Süda sülla rõõmsamaks.

Mull on kurvastuse-päevad,

Seda kõik mu õed näevad,

Olen nii kui üksik lind,

Kedagi ei tunne mind,

'P ole mull sänni-säädijat,

'P ole mull padja-pöörajat,

'P ole mull lina-lautajat,

Teki-peale-panijat.

Pööran külje, leian külma,

Pööran selja leian seina,

Pööran kõhu, leian põhu,

'P ole leida ial ihu.


Hah. Eile käis K soojendamas. Üleeile ka. Ja üldse.

Mulle meeldivad soojendajad.



viiuldasin kell 02:28


16 Detsember 2009

lihtsalt SKIP

ma olen kogu elu olnud nii üliemotsionaalne, et see ajab mul südame pahaks. nagu absoluutselt ei oskaks kuumust väiksemaks keerata, kõik keeb kogu aeg ja värv muutub sekunditega, nutan ja asjatan ja naeran kõva häälega ja laulan ja tantsin ja mõtlen ja heitun, ja siis jälle saan üle ja ..

vaatasin alfie pilte ja läksin korraks endast välja, olin samal päeval näinud j't (Kust ma sind tean? - Ma olen alfie eks ja käisin sinuga vanasti koos naermas) ja see võibolla meenutas mingeid möödaläinud hetki, mida ei saa meenutada ilma et.

ma tean täpselt, mida ma iga hetk mõtlen, ja ma lihtsalt ei saa seda väljendada praegu, sest kõik teavad seda isegi, seda ei ole vaja väljendada.

ja see üliemotsionaalsus pole seni veel olnud mööduv, see on kestnud aastaid. nagu tol pidusel ööl üks võõras mees küsis - kas sa sellest kõigest pisut rahulikumalt ei saaks rääkida?

ei saaks, ei saaks, ma olen põleja.

aga muidu valetan end klaariks pidevalt.


viiuldasin kell 19:44


14 Detsember 2009

Vahepeal oli teater (nad kummardasid kaunilt, ent unustasid vahel küünarnukid; ja tekst on ääretult veetlev - Loone Otsa ja Anne Veldi "Carmen Aleksandrinum" Matkamajas), kino (natuke segaduses, kiirsöömas, ent mugavalt - "Mehed, kes jõllitavad kitsesid) ja muusika (kohvikulaudadega, huu, ja minu meelest päris vale kuulajaskonnaga, korraks silmad kinni aga ei suutnud vaatamata jätta Anna-Liisa kandlel tantsivaid sõrmesid - Revali Trubaduurid Rüütelkonna hoones Toompeal... mulle ei meeldinud nende A la una, aga peaaegu kõik teised lood ajasid mind hästi tasakesi hulluks).

Haflal olin üks mõtetutest tibidest, kandsin nappi ja kuldset ning lasin oma jalale hennamaalida paabulinnu. Ma ei tohi unustada seda õhtul pildistamast.

Õhtul Toompealt lumes alla libisedes kohtasin koera jalutavat paarikest ja järgmisel hetkel oli härra selili maas. Oh naeru.

Täna oli päike, appi, appi, ma lähen püüan ta kinni.

viiuldasin kell 12:53


11 Detsember 2009

We were out, the night was filled with adrenaline again, our eyes burnt and people took notice. First the two old russians in the pub, then the weird gay'ish guys in the other pub (gay pub, if I am honest), then the one with the tattoo, ooh he was captivating, but in the end it was just the fat taxi driver and me smoking the third cigarette of my life and coughing my way through the dog walk.

It was liberating for one night, let me consider it again tomorrow.

I think I should notice more.

viiuldasin kell 03:00


09 Detsember 2009

Outnumbered. Outgunned.

Maybe I did sleep tonight, nobody knows. I was not thinking about the premiere any more and I was definitely not thinking about the coming week, not yet.

Later it was Sin City and mandarins.

viiuldasin kell 21:23


Võibolla magasin, keegi ei tea, paar tundi nagu oleks olnud unesid ja jutuajamisi, ja siis ma juba avastasin, et mul pole tänasest päevast edasi märkmikus mitte ühtki pidepunkti, otsekui oleks eile olnud viimnepäev ja peaks ma nüüd oma ülejäänud eksistentsi organiseerima hakkama. Kuni 26. detsembrini, ent siiski.

Hommikul murdus üks ninaluu ja etenduses läks üks käeselg, üks põsk ja üks torupill. Juttude järgi küünistasin käeselja veriseks mina isiklikult ja kõrvakiil oli ka minu poolt... ent sobivas kohas. Akustika oli imeline, publikut oli ehk veidi vähe, tunne oli nagu uppuval laeval ja vastukajad olid ootamatult positiivsed. Ka sellistelt vaatajatelt, kelle arvamusi tavaliselt kardan ja armastan... aga praegu korraks ma ei taha mitte midagi, ma ei tee mitte midagi, ei mõtle mitte midagi,

Olevikus püsimine osutus lihtsamaks, kui eile õhtul olin ette kujutanud. See niiväga sõltub sellest, mida sa teed.

viiuldasin kell 15:18

04 Detsember 2009

Uned olid head ja soojad, kaevasin ennast tekkide alla ja kuuldavasti küünarnukitasin, nüüd on üks proov, tainategu, üks koosolek, üks kohtumine ja suur pirukategu ja ma saan terveks.

Kas täiskasvanutel ongi elu aeg see tunne, et see, kuidas nad väiksena "suure inimese" tunnet ette kujutasid, on kättesaamatu miraaž?


viiuldasin kell 14:23

0 juttu:

Post a Comment